Over Ons

Over ons:

Vijf jaar startten wij, Johan Giesing en Hendrik Stellinga, met ons bedrijf Giesing Coatings in Leeuwarden. Wat klein begon, is in korte tijd uitgegroeid tot een verfgroothandel met de grootste winkeloppervlakte in Leeuwarden, gelegen op een mooie locatie, met volop parkeergelegenheid, langs de splinternieuwe rondweg De Haak.

Wij zien vaste klanten terugkeren en nieuwe klanten verrast worden door onze dienstverlening. Wij bieden namelijk een breed en eigenzinnig product-assortiment, scherp geprijsd en met oog voor de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ons personeel is hooggekwalificeerd. De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort. Verf stroomt ons allemaal door de aderen. We houden er nu eenmaal van om de dingen mooier te maken.

verf showroom

Service en dienstverlening:

Wie bij Giesing Coatings binnenkomt, kan rekenen op persoonlijke aandacht. Samen met u brengen wij uw opdracht in kaart en als het nodig is gaan we de situatie ter plekke bekijken. Wij selecteren de producten die wij u aanbevelen op basis van onze jarenlange ervaring en op ons wijdvertakte netwerk in binnen- en buitenland. Aan (prijs)afspraken met grote leveranciers zitten wij niet vast! Wij hechten aan onze onafhankelijkheid: die stelt ons in staat om u, onze klant, topkwaliteit tegen een scherpe prijs te bieden. We gaan ervoor dat uw opdracht naar ieders tevredenheid wordt voltooid.

Luisteren naar de klant en in vrijheid kunnen zoeken naar de juiste oplossingen – daar gaan wij voor. Een Zweeds huis met Jotun-verf schilderen? Dat kan, maar wij hebben een uitstekend alternatief gevonden, voor een gunstiger prijs en met een langere garantietermijn. Daar hebben we lang naar gezocht en we zijn trots dit te kunnen bieden aan onze klanten. Interesse? Kom gerust eens langs. De koffie staat klaar.

Specialisaties:

Een asfaltvloer? Vochtig hout? Fotobehang? Wij vinden de juiste oplossing voor u van zolder tot kelder. Wij hebben het lef om u een alternatief aan te bieden voor producten die u misschien al jarenlang gebruikt. Wij bieden u producten die minstens zo goed zijn en en vaak een stuk voordeliger.

Vloerverf is een technisch ingewikkelde markt, maar wij zijn erin thuis. We deinzen niet terug voor lastige materie. Pionieren is voor ons de standaard. We treden graag buiten de geplaveide paden, zoekend naar hoogwaardige alternatieven.

Giesing Coatings is gespecialiseerd in vloerverf, spuitapparatuur en verf voor houtrijke woningen. Daarnaast bieden wij een uitgebreide service op het gebied van reclame en belettering en hebben een rijk gesorteerde afdeling workware. Er is geen verfhandel in de wijde omtrek van Leeuwarden met zo’n breed assortiment.